Skindleggings, som redder dig fra tøjkriser | DEPECHE.

Ender du ofte i tøjkriser? Er læderleggings en god investering? Find et par leggings i god kvalitet, som sidde godt, og du er sikret en garderoberedning de næste mange år.

Læderleggings - Stylenr. 50180 - DEPECHE.

Hvorfor ændre på noget, der virker?

Tag for eksempel et par skindleggings. En tidløs og lækker style, som du kan finde frem sæson efter sæson. En style, der burde være fast inventar i enhver kvinde med respekt for sig selv's garderobe. Hvis du vælger at investere i et par leggings i ægte skind, og du formår at passe godt på dem, kan de holde i årevis, da skind er enormt slidstærkt.

Modehusene er heller ikke bange for at gentage sig selv, når de igen og igen eksponerer os for eksklusive lædervarer. Og denne sæson er ingen undtagelse. 

Vi har altså med en tøjgenstand at gøre, som enhver bør eje. Ét er, at læderleggings er behagelige at have på, men de er også varme og stilfulde – og derfor i stand til at redde dig fra mange tøjkriser.

Pleje og rens af skindleggings

For at beskytte læder mod fugt og tilsmudsning anbefaler vi, at du imprægnerer dine skindleggings, inden du tager dem i brug - og gerne med jævne mellemrum. På den måde bibeholdes leggingens naturlige udseende og levetiden forlænges betydeligt. Med hyppig imprægnering er de også bedre beskyttet mod regn og slud, men bliver de våde, kan du med fordel hænge dem op til tørre på en bøjle, så skindet ikke får folder.

Glat skind har brug for fed pleje, fordi det udtørrer med tiden. Der findes forskellige typer plejecreme, og hos DEPECHE. anbefaler vi Collonil Organisk Plejeprodukt med macadamiaolie, som er fri for silikone, fluorkulbrinteharpisk og andre fluorholdige forbindelser.

Når det kommer til rens af dine læderleggings, skal du aldrig smide dem i vaskemaskinen. Som udgangspunkt kan du nøjes med at pletrense med en opvredet klud eller få dem renset professionelt på renseri.

Sådan bruger du dine skindleggings

De helt stramme stretchy skindleggings kan nemt styles op og ned - og bruges til både hverdag og fest. Sæt dem sammen en festlig top og en lille hæl, og du vil opnå det mest eksklusive og festlige look. Brug dem med en voluminøs strik og heavy boots eller en basic T-shirs og sneakers til hverdag. Mulighederne er mange, og én ting er sikker: skindleggings sætter for alvor en stopper for tøjkriserne.

 

Aya skindleggings / 50180 - Black (Nero)