Her er sæsonens bedste arbejdstasker | DEPECHE.

En god arbejdstaske er på mange måder din absolut vigtigste accessory i hverdagen. Den skal både kunne rumme alt det nødvendige, være praktisk, komfortabel og have et stilfuldt design, der kan løfte ethvert outfit.

Arbejdstasker som opfylder dine praktiske behov

Alle vores arbejdstasker er designet med fokus på funktionalitet og høj kvalitet. De fleste er indrettet med et stort rum, hvor du kan have alle dine ting, samt en indvendig lomme med lynlås til småting, samt to små mobillommer. Der er visse krav som arbejdstasken skal opfylde, nemlig at den kan rumme alt fra en computer, mapper, A4-ark til en drikkedunk, hvilket der derfor selvfølgelig er taget højde for i alle vores arbejdstasker.

De fleste arbejdstasker har en skulderstrop, så de både kan bæres i hånden og over skulderen. Desuden har mange af modellerne en medfølgende crossbody strop, som kan justeres og tages af, hvilket giver dig rig mulighed for at tilpasse arbejdstasken efter dine behov og have hænderne fri, når du har behov for det.

Et godt eksempel på en klassisk arbejdstaske er vores rummelige skindtaske style nr. 12012, der har et smukt og feminint look med guldfarvet trim. Er du mere til shopper tasker, vil vi til hver en til anbefale vores Musthave Shopper Bag, som kommer i nye smukke og tidløse farver ved hver sæson, så du kan finde en model, der passer til dig og din smag. 

Arbejdstasker i blød og lækker skindkvalitet

Et gennemgående omdrejningspunkt ved vores arbejdstasker er den meget høje skindkvalitet, som taskerne bliver produceret i. Den sikre at taskerne er slidstærke og robuste nok til at være med på farten, og bære rundt på alle dine ting. 

Taskerne har en størrelse, der gør det muligt at have en computer eller tablet med i tasken. Det gør, at de også med fordel kan bruges som en computertaske. De fleste af taskerne kan rumme en computer på op til 14 tommer, men har forskellige designs så der er noget til enhver smag. 

Pleje af din arbejdstaske

Vi anbefaler, at give din arbejdstaske imprægnering inden brug, så tasken får en vandafvisende overflade og kan stå bedre imod skidt og snavs. Dette skal holdes ved lige løbende, og derudover til det være en god ide at give skindet noget plejeprodukt/lædercreme, som holder skindet glat og smidigt.