De mest populære tasketendenser | DEPECHE.

Spørgsmålene er mange, når man skal investere i en ny taske: Hvordan skal den se ud? Hvor stor skal den være? Hvilken farve skal den have? DEPECHE. har samlet de mest populære tasketendenser til dig her...

Tasken er et essentielt item i garderoben, da den både kan rumme vores vigtigste ejendele, og samtidig være med til at pifte et hvert outfit op.

Hvis der er noget, som altid er en god investering, er det en taske. En taske, som både er cool, men også klassisk, og en taske som du aldrig bliver træt af. En taske i god skindkvalitet, som holder år efter år.

Crossbody og skuldertasker

Netop nu er det skulder- og crossbody tasker, vi drømmer om. 

En crossover taske er et trendy item, men samtidigt også et praktisk valg, eftersom tasken kan hænge over skulderen eller tværs over brystet, hvilket giver frie hænderne og massere bevægelighed.

En skuldertaske har den perfekte mellem størrelse med plads til alt det nødvendige til en arbejdsdag, shoppetur, cafetur eller en mindre udflugt. 

Crossbody tasker og skuldertasker kommer i et væld af designs, farver og størrelser. Vi har samlet vores bedste bud på de mest populære tasketendenser til dig her:

Styles som skinner

Pift outfittet op med iøjnefaldende detaljer.

Flettede favoritter

En evig Spring / Summer favorit, som ses igen år efter år.

Neutrals

Et sikkert valg, som kan koordineres med alt i din garderobe.